Ansiktsbehandlingar

– för dig i Mölndal eller närliggande områden ex. Mölnlycke och Kungsbacka med omnejd –

Superquick, 30 min

En effektiv ansiktsbehandling på minimal tid. I hudanalysen ser jag vad du bäst behöver och anpassar behandlingen efter detta. Ingår rengöring, peeling, mask, serum och kräm. En halvtimme av Livsnjut.

400 kr

Klassisk, 60 min

Ansiktsbehandling med ekologiska produkter. Vi gör rent på djupet, portömning ingår, jobbar ner välgörande serum och olja i massagen. Ansiktsmask och kräm. Produkter anpassade efter vad du bäst behöver. Avkopplande skönhet.

750 Kr

Tonår, 45 min

En ansiktsbehandling speciellt utformad för tonårshyn. Grundlig rengöring med portömning men naturligtvis massage och ansiktsmask. Vi går också igenom en bra hudvårdsrutin för hemmabruk. För dig som är mellan 13-18 år.

450 kr

 

Pure Cell Treatment, 60 min

Unik ansiktsbehandling där vi jobbar ner levande växtceller från läkeväxten Rosenrot. Ger omedelbara och långsiktiga resultat. Ger en förbättring på samtliga hudtillstånd. Den ljuvliga massagen är beroendeframkallande.

1495 kr

Sensitive, 60 min

Här jobbar vi med probiotika i behandlingen. För att lugna och stärka upp hudbarriären. För dig med känslig hud, acne, rosacea, perioal dermatit, eksem.

750 kr

Probiotic Anti Age, 60 min

Men hjälp av levande bakterier, probiotika, stärker vi upp huden, jobbar mot ålderstecken, boostar helt enkelt huden med nyttigheter. Med en blandning av afrikanska växtextrakt, vitaminer och probiotika tar den här behandlingen dig till en ny nivå.

790 kr

Micro needling, 60 min

Med små micronålar skapas en kontrollerad skada i huden så att kroppens immunförsvar sätter igång. Ny vävnad skapas och kollagen och elastinproduktionen frisätts. Genom de öppna hudkanalerna slussas aktiva ämnen ner som jobbar på just ditt problemområde. När hudkanalerna har öppnats genom nålarna tas hela 90% av de aktiva ämnena upp av huden. För dig med acneärr, fina linjer, slapp vävnad, ytliga kärl.

Kur på 4-6 ggr rekommenderas för att uppnå ett bra resultat. 4-6 veckor mellan behandlingarna.

1495 kr ansikte och sedan 100 kr i tillägg per område (ex hals, dekolletage, handrygg )

 

Här hos oss på Ecohud i Mölndal så är alla som är intresserade av kvalitativ hudvård varmt välkomna, vare sig ni befinner er i Mölndal, Mölnlycke eller Kungsbacka med mera!