top of page

Om mig

Jag som äger och driver Ecohud heter Gunilla Langwagen Breisand.

Jag är auktoriserad hudterapeut med Cidescoexamen. Är också utbildad massageterapeut.

Jag har valt att jobba med ekologiska produkter utan något skadligt innehåll. Bra för dig och bra för miljön. Vår moderna livsstil som ofta innehåller för mycket stress påverkar både och kropp på ett negativt sätt. Jag hjälper dig att hitta din balans. Rätt hudvård, rätt behandling och kanske också lite livsstilstips.. Bli inte förvånad om jag rekommenderar något kosttillskott eller liknande för att få din hud att må sitt bästa. Kroppen är en helhet och mår en del dåligt så visar det sig ofta någon annanstans också.

Känner du dig osäker på vilka produkter eller vilken behandling som passar dig så kan du boka en konsultation här

IMG_5899.jpg

Om salongen

Hudvård & ansiktsbehandling m.m. i Mölndal, nära Mölnlycke & Kungsbacka

Välkommen till ecohud i Mölndal. Min ekologiska hudvårdssalong ligger efter Krokslätts Parkgata. Salongens läge gör mig tillgänglig för hela Göteborgsområdet, bland annat Mölnlycke och Kungsbacka med flera. Här kan du komma på en ansiktsbehandling, övriga behandlingar samt köpa hudvårdsprodukter för hela familjen.

 

För närvarande har jag 3 ekologiska märken hos mig; Kalahari, Esse Probiotic Skincare smt det mer kliniska/medicinska märket dr K. Jag är helt säker på att du kommer hitta en favorit.

 

Tid för en kropps- eller ansiktsbehandling bokar du lättast HÄR, men hittar du ingen tid som funkar går det bra att kontakta mig via mail kontakt@ecohud.com eller skicka ett sms till 0704602153.

 

Varmt välkommen till en stunds avkoppling för ansikte, kropp och själ.

IMG_5744.jpg
Ansiktsbehandling Mölndal Mölnlycke Kungsbacka
Hudvård Mölndal
bottom of page